Webdesign & development

Voor we beginnen...

Advies

Zonder een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf doet kun je geen goede website bouwen. Daarom praten we uitgebreid over jouw kwaliteiten en destilleer ik daaruit de belangrijkste punten. Op basis van die informatie kunnen we een site bouwen die je beste eigenschappen zo mooi mogelijk weergeeft.

Persoonlijk

Als klant ben je ten alle tijden betrokken bij de ontwikkeling van je website, van concept tot eindproduct. Ik luister goed naar je wensen, en zorg ervoor dat je straks met trots je website kan laten zien. Ik ben pas tevreden als jij het bent.

Techniek

Een site van mij is altijd een optimale combinatie van techniek, design en content, met veel aandacht voor de gebruikerservaring. Met mijn expertise als front-end developer kan ik deze factoren toepassen zodat er voor jou en je bezoeker de gewenste web ervaring tot stand wordt gebracht.
 • Maak het verschil
 • Maatwerk
 • De juiste gebruikerservaring
 • SEO waarde
 • Content met waarde
 • Trending design
 • Nieuwste technieken
 • Performance
 • Kennis en expertise
 • Persoonlijk contact en begeleiding
Jouw website: persoonlijk geregeld.
Neem contact op en we kijken wat voor jouw website mogelijk is!

Webdesign

De uitstraling van het ontwerp bepaalt de eerste indruk voor de bezoeker. En die is belangrijk, want bij een verkeerde indruk is de bezoeker met één click weer vertrokken. Een goed ontwerp van de site houdt de aandacht van de bezoeker vast en focust op de juiste acties.

De aanpak

Voordat ik ga ontwerpen beginnen we eerst met een brainstorm. We bepalen wat je doel is met je site, wat je wil uitstralen en hoe we je het beste kunnen promoten. Je levert alle materalen die je al hebt, bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en social media links. Zodra alles duidelijk is en we een plan hebben gemaakt begin ik met het ontwerpen van je website. Je geeft dan feedback op het design van de website

Wat kun je verwachten:

 • Uitgebreid overleg over het ontwerp
 • Voorstel (custom) ontwerp concept(en)
 • Uitgewerkte versie van jouw concept
 • Homepage ontwerp
 • Tot 5 pagina's ontwerp
 • Verwerking van jouw huisstijl
 • Passend bij jouw merk
En er kan meer... zoals uitbreiding van het aantal pagina's, blog integratie, portfolio layout, slideshow(s) met foto's of video's, social media iconen, Google Maps integratie, zoekfunctie, (contact)formulieren en ga maar door!
Stuur me een bericht om je wensen te bespreken!

Front-end development

Front-end development is mijn specialiteit. Een front-end developer ontwikkelt het zichtbare gedeelte van de site met de daarbij behorende visuele effecten en interacties.
Ik hou van technische uitdagingen en het toepassen van de laatste technieken en trends in de websites. De website wordt conform de laatste w3c-webstandards gebouwd, is zoekmachine vriendelijk, snel en zo gebruiksvriendelijke mogelijk is. De site is geschikt voor alle populaire browsers ( Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer 8 & 9 ) en de meest gebruikte devices.

Responsive

Een responsive website vormt zich automatisch naar de vorm van het scherm van de bezoeker. Hierdoor wordt je website geschikt voor computer, laptop, tablet en smartphone.

Wat lever ik uiteindelijk aan je op?

 • Een goed functionerende responsive site
 • Geoptimaliseerde performance
 • Een beveiligde site
 • drie maanden site onderhoud
 • Volledige toegang tot het CMS

CMS

Samen ontwikkelen we een website die je makkelijk zelf kan onderhouden, in een stijl die bij je past. Beheer en onderhoud is mogelijk door middel van een content management systeem. Met je eigen login kun je zelf je website bijhouden en updaten. Het CMS kan headless opgezet worden of door gebruik te maken van Wordpress.

Headless

De website kan gekoppeld worden aan een headless CMS-systeem. Dit systeem is alleen voor het beheren van de content. Het CMS creëert geen webpagina's maar de inhoud wordt richting interfaces gedistribueerd. Hierdoor is de content beschikbaar voor ieder type apparaat of kanaal: site, app of ieder denkbare (nieuwe) gebruiksomgeving. Voor ontwikkelaars wordt de flexibiliteit vergroot. De grenzen worden niet beperkt door een standaard CMS.

WordPress

Wordpress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is ontzettend gebruiksvriendelijk en vormt de ultieme basis voor een website die optimaal scoort in Google.
WordPress website laten maken? Goede keuze! Verzeker jezelf van een absoluut unieke website. Geen standaard werk, maar een uitstraling die echt past bij jouw bedrijf of organisatie. Gemakkelijk in gebruik en een geweldige eerste indruk voor potentiële nieuwe klanten.

Webshop

Iedereen kan tegenwoordig eenvoudig een webshop opzetten. Het WooCommerce webshop pakket en een leuk thema is vrij eenvoudig te installeren. Maar een thema is vaak niet eenvoudig aan te passen zonder dat daar kennis van HTML, CSS, PHP en/of Javascript bij komt kijken. Ook als je zelf al ver bent gekomen met de installatie van je webshop kan je tegen problemen aan lopen en alle geavanceerde opties worden niet standaard bijgeleverd met het WooCommerce pakket.
Ik kan je helpen bij het opzetten van een webshop en het aanpassen van een WooCommerce thema. Ook kan ik hulp bieden bij de instellingen zoals verzendopties, belasting en betaalmethodes en voorraadbeheer.

Google optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit kan door de website zó te verbeteren dat de zoekmachine hem beter kan lezen en zo de waarde goed kan inschatten. Het doel is om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.
Optimalisatie kan bereikt worden door het verbeteren van de content, de juiste technieken met een goede performance en offsite SEO (links, shares, likes etc).

Een responsive website wordt beter geindexeerd door Google

Google heeft officieel aangekondigd dat websites met responsive design beter zichtbaar zullen zijn in de mobiele zoekresultaten.

Support & beheer

Als een website klaar en opgeleverd is houdt het werk natuurlijk niet op. We bespreken allereerst welke hosting oplossing het beste is voor je website en wat de wensen wat betreft domeinnamen zijn. Zodra je website live is gegaan, is het natuurlijk ook belangrijk dat de website altijd naar behoren zal blijven werken. Daarnaast moet de website natuurlijk ook actueel en up-to-date blijven. We maken afspraken over het vervolg traject.

Hosting

Het vinden van een hostingbedrijf is best moeilijk. Belangrijk is dat een hostingbedrijf gemakkelijk te bereiken is en dat ze je graag helpen met problemen. Een goed hostingbedrijf doet er alles aan om je website sneller en veiliger te maken. Belangrijk te leveren features zijn een SSL certificaat (het groene slotje met HTTPS), caching voor een snelle site, automatische updates en gratis e-mail. Voor een simpele website is 500MB tot 1GB ruimte nodig, een MySQL database, automatische backups, de laatste versies van PHP en MySQL en controle over DNS beheer.

AVG privacy wet

Samen gaan we uitzoeken of de website voldoet aan de privacy wet. Dit doen we door alle manieren te inventariseren waarop via de website persoonsgegevens worden verwerkt. We stellen een verwerkingsregister op en publiceren een privacyverklaring. Met bijvoorbeeld een cookie banner kan er toestemming gevraagd worden voor het verzamelen van persoonsgegevens met een grondslag voor wettelijk plicht. We onderzoeken of er verwerkersovereenkomsten met derde partijen die persoonsgegevens verwerken dienen te worden afgesloten.
 • Persoonlijke uitleg
 • Google verificatie
 • Google Analytics integratie
 • AVG check met privacyverklaring

Linda Luesink

Frontend developer

Say hello

LinkedInEmail

Over mij

Ik ben Linda Luesink, 49 jaar en ik woon in het prachtige Doesburg in Gelderland.

Ik werk bij Beslist.nl als frontend developer.

Ik heb me gespecialiseerd in de technische implementatie van de frontend van de website met gebruik making van javascript en jquery. Mijn interesse ligt ook bij CSS, SASS, HTML5, de frontend architectuur en alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de frontend. Ik word erg enthousiast van ReactJS in combinatie met redux, react router en css modules.

Door het schrijven van mijn afstudeerscriptie 'Manage performance perceptie' heb ik diepgaande kennis gekregen over performance optimalisatie en hoe de performance perceptie te beïnvloeden is.

Webdesign & ontwikkeling

Maar naast deze technische implementaties wil ik ook websites maken die voortkomen uit creativiteit. Websites die interessant, mooi of belangrijk zijn.

Vanuit deze gedachte ben ik websites gaan ontwikkelen. WebByLin verzorgt het webdesign, de webontwikking, maar ook de content, de zoekmachine optimalisatie en de aanpassingen die samengaan met de privacy (AVG) wet.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Door middel van een persoonlijke benadering zet ik samen met de webeigenaar een website neer die past bij zijn eigenschappen en bedrijf: Jouw website persoonlijk geregeld.

I love