Doesburg: prachtige stadsgezichten, uitzicht over de IJssel. Een hanzestadje met een monumentale binnenstad.

City View City View City View City View City View City View City View City View City View City View
City View City View City View City View City View City View City View City View City View City View

Rij

City View

IJsselkade

City View

Passi d'Oro

City View

Keten

City View

0313

City View

Linda Luesink

Frontend developer

Say hello

LinkedInEmail

Over mij

Ik ben Linda Luesink, 49 jaar en ik woon in het prachtige Doesburg in Gelderland.

Ik werk bij Beslist.nl als frontend developer.

Ik heb me gespecialiseerd in de technische implementatie van de frontend van de website met gebruik making van javascript en jquery. Mijn interesse ligt ook bij CSS, SASS, HTML5, de frontend architectuur en alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de frontend. Ik word erg enthousiast van ReactJS in combinatie met redux, react router en css modules.

Door het schrijven van mijn afstudeerscriptie 'Manage performance perceptie' heb ik diepgaande kennis gekregen over performance optimalisatie en hoe de performance perceptie te beïnvloeden is.

Webdesign & ontwikkeling

Maar naast deze technische implementaties wil ik ook websites maken die voortkomen uit creativiteit. Websites die interessant, mooi of belangrijk zijn.

Vanuit deze gedachte ben ik websites gaan ontwikkelen. WebByLin verzorgt het webdesign, de webontwikking, maar ook de content, de zoekmachine optimalisatie en de aanpassingen die samengaan met de privacy (AVG) wet.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Door middel van een persoonlijke benadering zet ik samen met de webeigenaar een website neer die past bij zijn eigenschappen en bedrijf: Jouw website persoonlijk geregeld.

I love